This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

CLIENTII NOSTRI SUNT CENTRUL ACTIUNILOR NOASTRE. ORGANIZAM SI SUSTINEM CURSURI DE FORMARE, SEMINARII PRACTICE SI ATELIERE DE LUCRU PENTRU DUMNEAVOASTRA IN TOATA LUMEA.

CENTRUL PENTRU CLIENTI CU SI MAI MULTE POSIBILITATI – TOTUL SUB UN SINGUR ACOPERIS:

  • Sali de curs pentru grupuri de 10 pana la 200 de persoane dotate cu tehnologie de ultima ora pentru cursuri in mai multe limbi.
  • Expozitie cu o suprafata de 1,200m² in care va prezentam toata gama de produse Layher.
  • Hala pentru ateliere de lucru luminoasa si spatioasa unde puteti experimenta si pune in opera produsele Layher intr-un mediu optim.
  • Cantina Layher extrem de primitoare, unde oferim meniuri proaspete si versatile clientilor nostri.
  • Terasa pe acoperis ce ofera priveliste peste intregul "peisaj de lucru" si peste casa noastra - Zabergäu.

MAI MULT KNOW-HOW –
SEMINARIILE TEHNICE

In ultimii cativa ani, schela a fost pe un trend pozitiv in toate domeniile de lucru, iar astazi centru preocuparilor este eficientizarea santierelor si in primul rand, siguranta in munca. Layher, fiind un lider al inovatiilor, este bine cunoscut pentru imbunatatirile continue in ceea ce priveste eficienta si calitatea produselor sale. Compania se aliniaza constant la schimbarile standardelor si legislatiei in vigoare -  aici se evidentiaza  expertiza Layher in ceea ce priveste asamblarea si utilizarea sistemelor de schela, a scarilor si a turnurilor mobile. 

Scopul seminariilor tehnice este de a transfera clientilor nostri cunostintele noastre acumulate in peste sapte decade de experienta.

Layher si-a extins si mai mult programul de seminarii personalizat, astfel incat sa acopere toate grupurile si toate cerintele tinta, fapt ce permite clientilor nostri sa ne insoteasca spre succes - si mai presus de toate, in siguranta.

MAI MULTA CLARITATE – TOATE PRODUSELE INTR-O SINGURA EXPOZITIE

Expozitia noastra, cu o suprafata de peste 1,200m² "deschide ochii". Din centrul expozitiei, o priveliste impresionanta asupra intregii varietati de produse Layher se deschide pentru dumneavoastra, iar un sistem de scara va conduce catre nivelul unde au loc seminariile.

De la Schela Allround la Speedyscaf. De la sisteme de Protectie la sisteme pentru Evenimente. De la Esafodaje la Scari si Turnuri Mobile. Regasiti aici toate produsele Layher pe care deja le cunoasteti, dar si pe acelea despre care doriti sa aflati mai multe.

Expozitia prezinta diverse constructii din schela, realizate conform unor situatii practice - de la modele de schela tip pana la elemente pentru extindere si elemente suplimentare care fac ca lucrul la santier sa fie mai eficient si mai sigur. Layher Lightwieght este, de asemenea, prezentat in expozitia noastra - noua dimensiune a schelelor.

MAI MULTA PRACTICA –
SEMINARII PRACTICE

Hala pentru ateliere de lucru este o componenta importanta in cursurile de formare si seminariile pe care le tinem. Aici se imbina teoria cu practica. Hala noastra va ofera oportunitatea de a practica asamblarea si dezasamblarea multitudinii de sisteme Layher in orice conditii de vreme. Suprafata generoasa si inaltimea disponibila de 10 m permite chiar asamblarea unor structuri de pana la 4 nivele, precum si asamblarea de structuri suspendate din schela sau proiectii ale acestora. Montajul acestor sisteme se poate urmari in timp real pe monitorul disponibil la fata locului si apoi discutat.