This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

ESAFODAJUL CU CADRE TG 60 - SI MAI MULTE POSIBILITATI PENTRU SCHELA ALLROUND.

Esafodajul TG 60 permite asamblarea rapida, simpla, flexibila si sigura a turnurilor de esafodaj. Deoarece cadrele sunt simetrice, nu sunt necesare diagonale. Esafodajul Allround TG 60 poate transmite solicitari de pana la 6 t per picior. Analiza structurala a esafodajului Allround TG 60 este conforma standardului DIN EN 12812. Adaptabil usor la dimensiunile standard ale cofrajului datorita posibilitatii combinatiei cu drepte Allround cu dimensiuni intre 1.09 m si 3.07m si cu diagonalele aferente.

Esafodajul Allround TG 60 are integrata balustrada de protectie in avans, ceea ce inseamna ca este posibila montarea turnului pe verticala in siguranta, fara a fi necesare alte accesorii suplimentare.

ESAFODAJUL CU CADRE TG 60 ALLROUND

Esafodajul cu cadre TG 60 a fost proiectat pe baza schelei Allround. Cadrele sunt realizate din teava rotunda din otel de inalta rezistenta, rigidizate cu doua diagonale si avand o greutate de maxim 18 kg. Fiecare picior al turnului astfel creat poate fi incarcat cu o sarcina de pana la 6 t.

H = 0.71 m

H = 1.00 m

H = 0.50 m

SFATURI PENTRU APLICATII PE SANTIER

Inginerii nostri sunt devotati solicitarilor dumneavoastra, gasind solutii potrivite la pretul corect. De asemenea, aveti acces la documentatii tehnice cuprinzatoare referitoare la tipurile de material, desene de asamblare, analize structurale verificate conform DIN EN 12812 si tabele de dimensionare in cazul suportului pentru cofraje.

INTELIGENT - DATORITA CAMPURILOR DE LUNGIMI VARIABILE

Campuri de lungimi variabile
Esafodajul TG 60 se poate adapta usor la dimensiunile standard ale suportului de cofraj si la cerintele privind solicitarile. Pentru aceasta, este nevoie sa se aleaga dimensiunile potrivite ale dreptelor si ale diagonalelor Allround. Principalele componente - cadrele de esafodaj TG 60 - raman aceleasi.


Optimizarea materialului

Versatilitatea sistemului presupune ca o mai buna utilizare se obtine din capacitatea portanta mare. Acest lucru inseamna mai putin material, timp si costuri reduse.


Repozitionare rapida

Turnurile de esafodaj se pot repozitiona rapid si eficient prin adaugarea de roti pentru translatare, nefiind necesara dezasamblarea si reasamblarea. In acest mod se pot muta ansambluri mai mari de turnuri intr-o singura operatiune.

MAI MULTE POSIBILITATI DATORITA REPOZITIONARII CU MACARAUA

Esafodajul TG 60 se poate asambla la nivelul terenului, in plan orizontal, si apoi mutat la pozitie cu macaraua, sau se poate monta pe verticala. Se poate asambla fie direct in pozitia de folosinta sau mutat pe pozitie cu ajutorul rotilor de translatare.

Cadrele de esafodaj individuale sunt fixate cu ajutorul pinilor de fixare.

ESAFODAJUL CU CADRE TG 60 ALLROUND

LAYPLAN CLASSIC SI LAYPLAN CAD

In constructia de schele timpul de executie si materialele necesare reprezinta factori cruciali in buna desfasurare a lucrarilor. Pentru eficientizarea acestor procese, gama de produse Layher include programul de proiectare LayPLAN. In functie de solicitarile clientilor, se pot pune la dispozitie diverse pachete de programe: LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD si LayPLAN CAD OEM.

ANGAJATII NOSTRI SUNT BUCUROSI SA VA ASISTE.