This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

LAYHER A FOST SI ESTE UN PIONIER SI UN LIDER IN DOMENIUL SCHELELOR DE MAI BINE DE 70 DE ANI.

Schela Layher SpeedyScaf a revolutionat industria schelelor in 1965, iar Layher Allround este sistemul de schela modulara care a zguduit piata de profil inca din 1974. Marca Layher este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea, siguranta si eficienta produselor sale.

Prioritatea noastra este succesul continuu al clientilor nostri - motiv pentru care continuam sa aducem imbunatatiri sistemelor noastre de schela.

MAI MULTA PERFORMANTA. MAI MULTE POSIBILITATI. MAI MULTA VALOARE.

Toate inovatiile noastre si noile imbunatatiri ale produselor se potrivesc versiunilor anterioare si sunt complet integrate - pentru o siguranta maxima a investitiei.
De exemplu, a patra generatie de schela modulara, Allround Lightweight, beneficiaza de agrementare in privinta imbinarii cu toate versiunile anterioare fiind astfel posibila interschimbarea intre acestea.

PRODUSELE NOASTRE SUNT REZULTATUL EXPERIENTEI LA FATA LOCULUI SI SUNT PROIECTATE SA LIVREZE BENEFICII PRACTICE.

Utilizarea in lucrul de zi cu zi determina intregul proces de dezvoltare. In prima faza, in conformitate cu standardele si a metodelor de calcul in vigoare, inginerii nostri creaza o schita. Urmatorul pas este construirea de prototipuri si testarea acestora in atelierul propriu si la santierele selectate, si abia apoi, dupa confirmarea indicatorilor doriti, sunt transmise spre productie.

INOVATIILE REPREZINTA FUNDAMENTUL PROMISIUNII "MAI MULT POSIBIL" PE CARE LAYHER O FACE CLIENTILOR SAI

Schelele Layher sunt durabile, conforme cu toate standardele aplicabile si pe deplin compatibile intre ele. Fundamentul muncii de dezvoltare se bazeaza intotdeauna pe integrarea noilor produse si imbunatatirea sigurantei in timpul asamblarii si dezasamblarii schelelor noastre. Si nu in ultimul rand, deschiderea de noi domenii de aplicabilitate cu noile produse.

ANGAJATII NOSTRI SUNT BUCUROSI SA VA ASISTE.