This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

AVAND SUBSIDIARE SI CENTRE DE SERVICE IN MAI MULT DE 140 DE TARI, SCHELA SI EXPERTIZA NOASTRA SUNT DISPONIBILE ACOLO UNDE AVETI NEVOIE - LA STANDARDELE INALTE CU CARE V-AM OBISNUIT

O retea de subsidiare la nivel global ofera siguranta ca suntem intotdeauna aproape de clientii nostri. Va puteti baza pe standardele Layher oriunde in lume: depozite locale, suport tehnic, cursuri de formare care respecta normativele nationale si standarde inalte de siguranta.

Putem aduce impreuna solutiile potrivite cu oamenii potriviti. Clientii nostri au numai beneficii rezultate din progresul strategic si continuu al retelei de subsidiare Layher.
Avantajele dumneavoastra: raspundem optim la conditiile specifice pietei deoarece cunoastem conditiile locale, caracteristicile culturale si, binenteles, normele locale in vigoare. Acest fapt ne face sa fim un partener competent, in special pentru companiile ce opereaza international.
 

ANGAJATII NOSTRI SUNT BUCUROSI SA VA ASISTE.