This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

LAYHER LAYPLAN – PROGRAMUL DE PROIECTARE EXTREM DE PRACTIC

Timpul si cantitatea de materiale reprezinta factori cruciali in constructia de schele.
Pentru eficientizarea lucrului, gama de produse Layher include LAYPLAN - un program de proiectare extrem de practic. 

LAYPLAN CLASSIC

Cu LayPLAN CLASSIC se pot configura rapid si usor module de schela Allround, Speedyscaf si solutii personalizate de schela: atat schele circulare sau de fatada din Speedyscaf, cat si turnuri si structuri de tip birdcage din Allround sau structuri cu acoperisuri temporare. Odata completat pasul de dimensionare si aleasa varianta de asamblare, LayPLAN CLASSIC livreaza in secunde o configuratie de schela ce include ancoraje, contravantuiri si protectii laterale. In faza de proiectare lungimea totala a schelei, inaltimea de lucru si suprafata acestia sunt calculate in timp real, parametri care reflecta configuratia proiectata. De asemenea, programul emite automat o lista de materiale ce include greutatea aferenta si ce poate fi printata, impreuna cu schita configuratiei. Acest lucru simplifica procesul de logistica - materialul necesar este exact acolo unde este nevoie de el. 

LAYPLAN CAD

Datorita integrarii in sistemul LayPLAN, configurarea structurilor din schela se poate realiza in LayPLAN CLASSIC. Datele proiectului se pot inregistra foarte usor, asigurandu-se eficientizarea timpului alocat. Datele se exporta extrem de usor in programul AutoCAD care ofera posibilitatea detalierii prin proiectare 3D. Prin randarea volumetrica a structurii de schela este posibila verificarea eventualelor coliziuni. Prin utilizarea functiei de cautare inginerii au posibilitatea de a vizualiza imaginea produsului utilizat, si chiar a unor ansamble prefabricate, acest lucru oferind rapiditate in faza de proiectare. Planurile de montaj astfel realizate se pot apoi imprima clasic sau chiar in fisiere tip PDF 3D, un avantaj in faza de licitatie dar si la montaj. Este posibil si transferul fisierului catre programe de vizualizare si animatie. Aceste lucruri nu numai ca ajuta la planificarea economica a proiectelor si la adaptarea precisa la cerintele proiectului, dar si in prezentarea proiectului intr-un mod profesionist clientilor. Noul modul LayPLAN CAD este disponibil in germana, engleza, franceza si spaniola. 


LEARN MORE IN THE VIDEO