This content is provided by a third party. In order to see the content, we need the following consent from you: Marketing
Cookie-Settings

DE LA FONDAREA COMPANIEI IN 1945, LAYHER A DAT IMPULSURI CRUCIALE SI A INFLUENTAT ENORM DEZVOLTAREA CONSTRUCTIEI DE SCHELE.

1945: WILHELM LAYHER FONDEAZA COMPANIA IN GUEGLINGEN-EIBENSBACH

Originea companiei de familie este in acelasi timp viitorul acesteia: inima celui mai mare producator de schele bate in Provincia Baden-Württenberg.

1951: DEZVOLTAREA RETELEI DE VANZARI IN GERMANIA

Prin deschiderea primelor sucursale in Frankfurt/Main, Hamburg, Düsseldorf si Nurenberg. Layher are o retea nationala si internationala de sucursale. Doar in Germania exista astazi nu mai putin de 31 de sucursale, aproape de locul in care va gasiti. 

1957: NOILE MATERIALE (OTEL SI ALUMINIU) LARGESC POSIBILITATILE DE PRODUCTIE

Scarile, ca produs independent, dar si cele pentru schele, realizate din lemn, au fost printre primele produse realizate. Schela de tip "teava" a aparut in 1957, utilizandu-se noile materiale precum otelul si aluminiul. A aparut astfel prima generatie de Turnuri Mobile - cu tehnologia de imbinare bolt-free (fara bolt)

1965: SPEEDYSCAF REVOLUTIONEAZA CONSTRUCTIA SCHELELOR DE FATADA

Cu doar sase elemente de baza si cateva operatiuni manuale, acest echipament clasic Layher va ofera rapid o platforma de lucru sigura. Sistemul de cadre cu insertie realizate din otel si aluminiu a fost imbunatatit continuu de la lansarea sa in 1965. Ca urmare a reducerii greutatii cu 2.5 kg in 2001 s-a asigurat o asamblare mai rapida si a crescut siguranta in exploatare.

1970: INCEPE INTERNATIONALIZAREA

Fondarea primelor subsidiare ale companiei in Olanda, Franta si Elvetia. La momentul actual, Layher detine subsidiare pe fiecare continent, in aproximativ 45 de tari - creand o retea de centre nationale

1974: SCHELA ALLROUND - INOVATIA LAYHER

Tehnologia conexiunii fara bolt si cele 8 puncte de conexiune pe fiecare nod a facut ca schela Allround din otel si aluminiu sa inlocuiasca schela conventionala de tip teava&cupla. Sistemul original ofera o varietate impresionanta de utilizari, fiind imbunatatita continuu de la lansarea sa in 1974.
Cu noile produse precum cadrele Allround STAR in 2007 si sistemul pasarela (bridging) in 2009, a crescut versatilitatea sistemului prin diversificarea aplicabilitatii si deschiderea de noi domenii de afaceri pentru clientii nostri. 2013 a reprezentat o noua etapa in constructia de schele odata cu aparitia celei de-a patra generatii de schela Allround - Lightweight (usor).

1978: SCARILE TURN PERMIT ACCES VERTICAL RAPID SI SIGUR

Scarile turn Layher au completat in 1978 sistemele Speedyscaf si Allround. In prezent, cu doar cateva componente de baza si componente complementare bine gandite, este disponibil un echipament pentru aproape orice tip de constructie. De la scarile platforma la scarile turn pentru zone publice - cu niveluri si inaltimi de acces variabile, latimi diverse si capacitati portante mari, pentru constructori, companii industriale si organizatori de evenimente.

1984: ACOPERISURILE PENTRU PROTECTIE PREVIN INTRERUPEREA LUCRULUI

De la lansarea acestui sistem in 1984, acoperisurile caseta au oferit protectie la intemperii, dar si mediului. Astfel, structura si echipamentele sunt protejate pe durata lucrarilor de reparatie, iar operatiunile de lucru se pot derula sub protectia acoperisului. Acoperisurile Keder (1999), si varianta imbunatatita Keder XL (2011) ofera solutii graitoare complete si eficiente in varianta lightweight - cu deschideri de pana la 40 m, putandu-se combina cu alte sisteme. Acoperisurile de protectie sunt utilizate atat pentru lucrari de constructie si renovari, cat si in industrie si comert.

1985: SCENELE, PODIUMURILE SI TRIBUNELE PENTRU TURNEE MONDIALE

Plecand de la schela Allround extrem de robusta si rezistenta, in 1985 s-au lansat sistemele Layher EVENT. Cu o experienta de mai bine de 30 de ani in proiectarea pentru evenimente, gama de produse pentru scene, podiumuri si tribune este continuu extinsa cu componente ce asigura versatilitatea sistemului.

1998: SISTEMUL DE PROTECTIE ESTE SOLUTIA PENTRU INCINTE

Din 1998, sistemul Protect a permis deschiderea unor noi aplicabilitati si tipuri de afaceri pentru clientii nostri. Compatibil cu SpeedyScaf si Allround, sistemul protect este solutia eficienta care raspunde in mod optim cerintelor stricte actuale de protectie a mediului, de prevenire a zgomotului, de protectie impotriva intemperiilor si de siguranta a pietonilor – intr-un mod economic, dar atractiv din punct de vedere vizual.

2010: ESAFODAJUL TG 60 - INOVATIE PE SANTIER

Schela Allround este un sistem multifunctional pe santier: cu doar cateva componente suplimentare, cerintele de pe santier, precum construirea de schele pentru armare, scari turn, pasarele si sisteme de protectie, se pot realiza simplu, in siguranta si rapid.

Impreuna cu esafodajul cu cadre Allround TG 60, pentru prima data prezentat in 2010, se creaza si mai multe posibilitati. Secventa de asamblare inovativa si accesul integrat fac asamblarea turnurilor de esafodaj mai sigura decat inainte.


2013: LAYHER LIGHTWEIGHT - NOUA DIMENSIUNE IN CONSTRUCTIA DE SCHELE

La Layher, profitabilitatea si siguranta nu reprezinta contractii. Noile materiale, noile procese de productie si imbunatatirile continue fac sistemele noastre mai usoare, mai rapide, mai rezistente - si astfel, mult mai eficiente.

2016: SISTEMUL ALLROUND FW - GRINDA STRUCTURALA PENTRU INTEGRARE PERFECTA

Cu doar trei componente suplimentare sistemului Allround, se poate realiza o solutie chiar mai buna si mai eficienta pentru crearea de pasarele suspendate contravantuite: cu sistemul Allround FW. Compus din montant Allround FW, dreapta robusta de rigidizare la partea inferioara si superioara si tirant ajustabil de contravantuire, acest produs nou se poate asambla rapid prin imbinarea cu pini, fiind complet integrabil in sistemul Allround.  

PERSONALUL LAYHER ESTE BUCUROS SA VA ASISTE